Over ons

C- Home Projects, Bouwen & Verbouwen

In de zomer van 2011 werd Bouwwerken Franckx opgericht door zaakvoerder Peter Franckx, waarna in Januari 2014 Daniëlla Buysse de zaak kwam versterken in het gedeelte appartementrenovatie, bouwcoördinatie voor eigenaars van een 2de verblijf aan de Westkust.

U wilt uw woning, appartement of badkamer een nieuwe look geven?

Wij begeleiden u doorheen het volledige traject van uw renovatie, dit met een nauwkeurige opvolging, er gaat geen dag voorbij dat we zelf mee op de werf staan of we ter plaatse gaan, ieder project wordt elke dag tot in de puntjes opgevolgd en met u als bouwheer besproken.
U kan bij ons terecht vanaf het ontwerp tot de realisatie, vanaf de meubelverhuis voor de werken tot de terugplaatsing na de werken.

Ontdek enkele van onze realisaties op onze pagina projecten en aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek of om een realisatie ter plaatse te gaan nazien.

Elk Project is voor ons uniek

 

Iets meer over onszelf:

Peter Franckx Zaakvoerder (Diploma Bouw): sterke eigenschappen, bijna 20 jaar ervaring in de bouw. startte na zijn studie's bouw als metser, waarna hij als ploegbaas en meestergast na 12 jaar bij dezelfde werkgever in 2011 de besissing nam om zijn eigen zaak op te starten.

Daniëlla Buysse Zaakvoerder (Diploma in Vastgoed): sterke eigenschappen, bijna 6 jaar ervaring in totale appartementrenovatie, startte Januari 2014 mee op de werkvloer iedere dag, waar de grondige kennis werd opgedaan, waarna uitvoering van het interieurontwerp en de bouwcoördinatie de hoofdtaak werd.

Door het samenvoegen van onze sterke eigenschappen creëerden we een topteam, in Januari 2018 lieten we dan ook onze samenwerking versmelten in de naam C-Home Projects, Bouwen en Verbouwen.

 

Franckx Peter 0477/ 61 19 28 info@c-homeprojects.be
Bouwwerken Franckx, C- Home Projects
 
Buysse Daniëlla 0477/ 75 67 35 info@c-homeprojects.be
Bouwwerken Franckx, C- Home Projects
 
Designed by Idesignit