Over ons

C- Home Projects, Bouwen & Verbouwen

Gespecialiseerd in totale badkamer- en appartementrenovatie met interieurontwerp en bouwcoördinatie

U wilt uw badkamer, appartement, of woning een nieuwe look of accent geven?

Wij begeleiden u doorheen het volledige traject van uw renovatie, dit met een nauwkeurige opvolging, er gaat geen dag voorbij dat we zelf mee op de werf staan of we ter plaatse gaan, ieder project wordt elke dag tot in de puntjes opgevolgd en met u als bouwheer besproken.
U kan bij ons terecht vanaf het ontwerp tot de realisatie, vanaf de meubelverhuis voor de werken tot de terugplaatsing na de werken.

Materialenkeuze en een volledige grondige budgetanalyse voor aanvang, de werfmelding, het postinterventiedossier bij oplevering, aanvraag van een stedenbouwkundige vergunning indien nodig, we begeleiden u doorheen uw volledige renovatieproject.

Ontdek enkele van onze realisaties op onze pagina projecten en aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek of om een realisatie samen ter plaatse te gaan nazien.

Tijdens het nazicht van een project geven wij alle uitleg van de verschillende materialen, het 1ste idee van een ontwerp kan beginnen groeien.

Elk Project is voor ons uniek, Daniëlla komt eerst ter plaatse voor nazicht van het project en luistert terwijl naar uw wensen, hierna starten we met de  eerste schets, waarna de volledige opmaak van het interieurontwerp en de budgetanalyse kan opgestart worden.

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

 

Iets meer over onszelf:

Peter Franckx Zaakvoerder (Diploma Bouw): sterke eigenschappen, bijna 20 jaar ervaring in de bouw, dit in Nieuwbouw en Renovatie. startte na zijn studie's bouw als metser, waarna hij als ploegbaas en meestergast na 12 jaar bij dezelfde werkgever in 2011 de besissing nam om zijn eigen zaak op te starten.

Daniëlla Buysse Zaakvoerder (Diploma in Vastgoed): sterke eigenschappen, bijna 6 jaar ervaring in totale appartementrenovatie voor 2de verblijf aan de Westkust, startte Januari 2014 mee op de werkvloer, waar de grondige kennis (technische kennis) werd opgedaan, waarna uitvoering van het interieurontwerp, de budgetanalyse en de bouwcoördinatie de hoofdtaak werd.

 

Franckx Peter 0477/ 61 19 28 info@c-homeprojects.be
Bouwwerken Franckx, C- Home Projects
 
Buysse Daniëlla 0477/ 75 67 35 info@c-homeprojects.be
Bouwwerken Franckx, C- Home Projects
 
Designed by Idesignit